Virksomhed i Skive kommune?

Overvejer du at flytte din virksomhed til Skive kommune, eller starte et nyt firma op i området, kan du finde information om erhvervsmiljøet i Skive og RENT LIV brandet og tilbud til tilflyttere.

Erhvervsmiljøet i Skive kommune

Skive ligger i Produktionsdanmark. Det er i den her del af landet, at vi producerer en stor del af de varer, der får eksportkronerne til at strømme til landet. I alt er der omkring 5.000 private virksomheder i Skive Kommune. Langt de fleste er små og mellemstore, men der er også større virksomheder iblandt dem. En række af disse Skive virksomheder er Danmarks, Europas, og endda verdens førende indenfor offshore, vindkraft, klimastyring, elektronikkøling, med videre, og virksomhederne opererer på nogle af de største internationale vækstmarkeder.

Dansk Industri har kåret Skive Kommune til at være blandt landets hurtigste til sagsbehandling i deres tekniske forvaltning, hvilket kan give dig som virksomhedsejer fordele. Dertil har Kommunen som mål, at du som virksomhed ikke kan “gå til den forkerte dør”, og hvis det er svært at få overblikket over, hvor du skal henvende dig, kan du altid benytte servicen “Én indgang til Skive Kommune”. Det gælder for alle virksomheder i Skive Kommune.

Vidste du at Skive har dobbelt så mange produktions- og eksportvirksomheder som en gennemsnitskommune?

KIS Huset

KIS står for Karriere i Skive og KIS Huset er et fagligt og socialt boligmiljø i centrum af Skive. KIS Huset er et samarbejde mellem 34 af Skives virksomheder – herunder også Skive Kommune som organisation. Det er et unikt boligtilbud til unge, der i en kortere eller længere periode for eksempel er i praktik eller ansat ved en af Skiveegnens virksomheder. Du kan læse mere om KIS Huset på www.flyttilskive.dk.

Newcomer Service

Er du nyansat i en virksomhed i Skive kommune, så vil Jobcenter Skives Virksomhedsservice gerne byde dig velkommen. Som en del af deres Newcomer Service tilbydes du en personlig samtale, hvor du informeres om livet i og omkring Skive – bl.a.:
– Familieliv
– Karriere
– Aktivt liv
– Kultur
– Bolig

Ud fra dine ønsker og behov formidles der kontakt til bl.a. fritids-, kulturelle og sociale aktiviteter samt Skive Kommunes øvrige tilbud – herunder også PARTNER JOBmatch. Newcomer Service er målrettet både danske og internationale nyansatte. Newcomer Service er udviklet i samarbejde med virksomheder i og omkring Skive, og det er et tilbud fra Skive Kommune og Jobcenter Skives Virksomhedsservice. Vil du høre mere om Newcomer Service, kontakt Jobcenter Skives Virksomhedsservice på hotline 9915 7250.

Det grønne Skive

Skive kommune bærer brandet RENT LIV, som omfatter en cirkulær tilgang til tingene, understøtter de unikke, lokale styrker og sætter retningen for kommunens fremtid. Skive Kommunes største nuværende kommercielle og fremtidige satsning indenfor energi og bæredygtighed er GreenLab Skive. GreenLab Skive er en erhvervspark, der vil udvikle fremtidens energiteknologier i et test- og produktionsmiljø for virksomheder inden for fremstilling af for eksempel biogas, solenergi, vind og balancering af energisystemer. Læs mere om RENT LIV på www.rentliv.skive.dk.

Hos Business Skive støtter vi op om en grønnere fremtid og har blandt andet ansat Mikael Oddershede som udviklingskonsulent inden for grøn omstilling. Vil du have hjælp til grøn omstilling i din virksomhed, kan du kontakte Mikael på 24756761 eller mio@bskive.dk. Projektansættelsen er i samarbejde med Energibyen Skive.

LÆS MERE OM RENT LIV HER

Tilmeld nyhedsbrev