Vil du være en del af et grønt fyrtårn?

Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter (SET) søger i samarbejde med Energibyen Skive en udviklingskonsulent til 3-årigt projekt på energi og bæredygtighed – gerne med erfaring indenfor netværksudvikling, vejledning og grøn omstilling.

Skive Kommune er førende indenfor den grønne omstilling i Danmark. Et element i dette er vores Energi- og bæredygtighedsstrategi, som sætter retningen for de kommende indsatser.

Strategien understreger, at Skive Kommune vil en grønnere klode, et grønnere Danmark og en grønnere Skive Kommune.

Visionen for stillingen er derfor, at du aktivt og effektfuldt medvirker til at understøtte udvikling i Skive kommunes erhvervsliv, med det mål at skabe flere arbejdspladser og øget bosætning via et fokus på den grønne omstilling.

Som udviklingskonsulent vil din kerneopgave være at finde virksomheder i Skive kommune som vil indgå i et forløb omkring energioptimering via udfærdigelse af energitjek og energiplaner. Projektet er et samarbejde mellem Skive, Ringkøbing-Skjern og Aarhus kommuner.

At etablere stærke og effektskabende netværk blandt egnens virksomheder indenfor den grønne omstilling vil også være en kerneopgave. I Skive kommune tænkes den grønne omstilling bredt, idet vi:

  • Vil spare på energien
  • Vil grøn energi
  • Vil køre grønt
  • Vil udvikle ansvarligt forbrug og produktion

Ser du dig selv som en stærk netværksskaber og relationsopbygger og brænder du for den grønne omstilling, så er du lige den person vi leder efter. Derudover forventer vi, at du trives ved opsøgende virksomhedskontakt, er en nysgerrig og iderig teamplayer med god energi, som er drevet og motiveret af at skabe resultater.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, da vi i højere grad lægger vægt på din erhvervs- og erfaringsmæssige baggrund. Det vil være optimalt hvis du har viden om eller erfaring inden for nogle af disse felter:

  • erfaring med projektudvikling og -ledelse
  • forståelse for / indsigt i virksomhedernes forskellige behov og kan møde dem i øjenhøjde
  • kan tale med virksomheder om forretningsmodeller, innovative løsninger og trends

Derudover forventer vi, at du…

  • er stærk i såvel skriftlig som mundtlig kommunikation
  • har bil/kørekort og mulighed for at deltage i møder mm. udenfor normal arbejdstid

Vi tilbyder en fantastisk arbejdsplads med højt til loftet, og med en stor grad af fleksibilitet og frihed. Du kan selv være med til at præge og forme din stilling, og den rigtige person får i høj grad lov til at nytænke og udvikle stærke metoder til resultatskabelsen.

Praktiske oplysninger
Ud over et spændende job, kan vi tilbyde velordnede arbejdsforhold, hvor løn og ansættelses-forhold aftales individuelt.

Arbejdstid: 37 timer/uge.
Arbejdssted: Brårupgade 18C, 7800 Skive
Ansøgningsfrist:  31. maj 2019.
Tiltrædelse pr. 1. august 2019

Ansøgning samt CV (mrk. Udviklingskonsulent) sendes pr. mail til Erik Linde på
eli@skiveet.dk 

Klik på linket for at se jobopslaget i en printvenlig version – Jobopslag

Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt og efter persondataforordningen.

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til:

Klimakoordinator Karl E. Krogshede, Energibyen – tlf. 40 59 40 27 / kkro@skivekommune eller Direktør Lars Fjalland, SET – tlf. 40 10 66 74 / laf@skiveet.dk

Tilmeld nyhedsbrev