Skiveegnen har brug for din hjælp!

Skiveegnen har brug for din hjælp!

Torsdag aften den 15. marts afholdt SET ordinær generalforsamlingen på Hotel Strandtangen. En velbesøgt og positiv aften.

Efter generalforsamlingen fik deltagerne præsenteret SET’s vision for styrkelse af erhvervsindsatsen for alle virksomhedstyper i Skive Kommune samt et oplæg om det kommende innovations- og vækstmiljø, som vi i daglig tale kalder Innovation Skive. Herefter hørte deltagerne et inspirerende indlæg fra Godsbanen i Århus, der med succes har skabt et mere end 50.000 m2 stort inden- og udendørs innovativt miljø, der er meget lig det innovationsmiljø, som vil passe ind i Skiveegnens DNA.

 

Innovation Skive

For de af jer, der endnu ikke er blevet præsenteret for Innovation Skive, kan I læse mere om baggrunden i SETs Årsberetning 2017. Innovation Skive skal ikke bare være SETs sted – det skal være stedet, hvor iværksættere, etablerede virksomheder, start-ups, uddannelsesinstitutioner, værksteder, testmiljøer og kreative sjæle mødes, for at vi sammen kan udvikle HELE Skiveegnen.

 

Vi har brug for DIN støtte

Vi er kommet langt med de overordnede rammer for Innovation Skive, men vi har brug for DIN støtte for at kunne tage det næste skridt hen imod realiseringen. Ikke støtte til at købe jord og mursten – og heller ikke til at betale husleje og få skovlet sne. Men kolde kontanter til at etablere en effektiv, inhouse projektorganisation, der kan løbe den praktiske del af Innovation Skive i gang og som kan været med til at skabe og drive det kreative og udviklende vækst- og innovationsmiljø, som Skiveegnen har fortjent. Læs mere i pdf’en ”Skiveegnen har brug for DIN støtte”.

Både før, under og efter generalforsamlingen har vi fået positive tilkendegivelser fra egnens erhvervsliv, der gerne vil give et bidrag til en samlet pulje, så vi kan få etableret en ”permanent” projektorganisation.

 

Sådan gør du

For at gøre det lettere for dig at støtte Innovation Skive, har vi oprettet en crowd-funding kampagne.

Hvis du har spørgsmål vedr. kampagnen, er du velkommen til at kontakte Thomas Rosenkrands på tlf. 2240 8820 eller tro@skiveet.dk.

Du er naturligvis også meget velkommen til at tilkendegive din interesse ved at ringe eller sende en mail – vi sender gerne en faktura.

 

Hvis du gerne vil høre mere

Hvis du har behov for at høre mere om planerne for Innovation Skive inden du beslutter, om du vil bidrage, er du meget velkommen til at kontakte SETs direktør eller bestyrelsesformand, der gerne giver en kop kaffe – eller kommer forbi hos dig.

Kontakt:

Direktør Uffe Frovst

Tlf. 4043 4157 / ufr@skiveet.dk

Bestyrelsesformand Gregers Frederiksen

Tlf. 3092 1901 / gregers@entr.dk

Tilmeld nyhedsbrev