SET inviterer til Åbent hus – der er igen liv og lys i Skive Elværk

Som det sikkert er de fleste bekendt, er SET/Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter flyttet fra Østerbro til ”Skive Elværk” i Brårupgade. For at markere flytningen og vise huset frem, slår SET dørene op til en afslappet Åbent Hus eftermiddag i de nye, gamle lokaler onsdag den 30. januar kl. 15-17.

SETs bestyrelse og medarbejdere håber at se virksomheder, iværksættere, samarbejdspartnere, naboer og venner af huset – samt alle andre, der har lyst til at den gamle industribygning.

Erhvervskonsulent Signe Bak Jørgensen fortæller: -Efter den officielle velkomst kl. 15 er der ikke andre programpunkter end rundvisning i huset, netværk, snacks og fadøl.

-Det kræver ingen tilmelding og vi har absolut ingen forventning om, at gæsterne har noget med – vi vil bare gerne vise huset frem, understreger hun og slutter med en opfordring: -Kig forbi til et par hyggelige timer – eller måske bare i 10 minutter, hvis det er den tid, du har.

På dagen inviterer SET desuden til foredrag med bestseller forfatter Dennis Nørmark: ”Pseudoarbejde: Hvordan vi fik travlt med at lave ingenting”. Til forskel fra eftermiddagens frie former, kræver deltagelse i foredraget tilmelding senest den 28. januar. Læs mere på www.skiveet.dk

Kontakt:
SET
Signe Bak Jørgensen
Tlf. 2231 1114 / sbj@skiveet.dk

Foto: Der er igen liv og lys i Skive Elværk, hvor Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter har haft domicil siden medio december ’18.

30. januar 2019

Kl. 15.00-17.00
Åbent Hus

17.15- 18.30
”Pseudoarbejde: Hvordan vi fik travlt med at lave ingenting”.
Pris for deltagelse fra 200 kr.
Tilmelding senest den 28. januar på
www.skiveet.nemtilmeld.dk/488/

Tilmeld nyhedsbrev