Brænderiet Limfjorden

Fra tanke til handling

I 2018 søsatte Business Skive projektet ’En Skive mere af kagen’ som bl.a. havde til formål at understøtte eksisterende oplevelsesøkonomiske virksomheder med kompetenceudviklingen indenfor forretningsudvikling og værdikædesamarbejde. Brænderiet Limfjorden er smukt beliggende ved Sundsøre Havn med udsigt over Limfjorden. 
Her brygges rom, gin lokal likør, lokal brandy, øl, kryddersnapse og meget mere. I sommerhalvåret arrangeres der rundvisning hvor man har mulighed for at få et nærmere indblik i produktionen og høre de spændende historier om produkterne. Der serveres desuden dagens platte med forskellige små smagsoplevelser og sandwich.

I projektet ’En Skive mere af Kagen’’ har Margrete Bak, fra Karlbak været tilknyttet som ekstern konsulent. Hun har arbejdet med hver af de deltagende virksomheder både i form af individuel sparring og fælles workshops.

Bag Brænderiet Limfjorden står ægteparret Ole og Silvia Jensen, og de har haft stor glæde af at deltage i projektet. ”
Vi synes det har været godt og Margrete har jo været på besøg herude hos os, hun har også været ude og se produktionen og virksomheden. Det har været rigtig godt, fordi så har hun også fået et indblik i hvor det er vi færdes i vores dagligdag. Jeg synes vi er kommet meget omkring. Specielt vores nye fokus herude er jo at få gang i vores hytteudlejninger og ligesådan også nu med vores nye Orangeri. Og det er også noget vi har snakket med hende om”

Forløbet med Margrete Bak har bl.a. bidraget til at nedbryde nogle af de personlige barrierer som står i vejen for vækst af virksomheden. ”Jeg tror nok der hvor vores svaghed har været, det har nok været de sociale medier mht. hvordan man lige får det grebet an med Facebook og Instagram og sådan noget. Det har vi egentlig brugt hende til, og hvor hun jo også bare har støttet os i”

Det blev særlig aktuelt da Silvia valgte at opsige sit arbejde, som sygeplejersken, for at gå ind i virksomheden. ”
Den der fase med at jeg sagde mit arbejde op, og gik helt ind i det her, der har hun været god til at spørge ind til hvordan det går. Jeg skulle stå for de sociale medier og jeg har aldrig rigtig haft noget erfaringer med Facebook og sådan noget, og så skulle ind i det. Der har det været rigtig godt lige at vende det med hende.

Efterfølgende er de begge enige om at det var den helt rigtig beslutning.
”Det er den hel rigtige beslutning at vi er gået all in begge to. Ole har selvfølgelig også hans firma endnu, men har droslet lidt på det. Fordi det har været sådan en god succes, vi har rigtig mange arrangementer og bookinger, så det er kun rigtig godt. Det er gået rigtig fint det hele, og vi har jo fået den der glæde med at man kan have en dagligdag sammen og man kan dele tingene på en hel anden måde. Det var jo sådan lidt to forskellige verdener før.” Og der er masser af planer for fremtiden: ”Vi går og har nogle idéer til nye produkter, vi frigiver også en whisky her til foråret. Vi har bookinger frem til oktober måned, og har weekender hvor alle hytter er booket.”

Tilmeld nyhedsbrev