Beslagsmanden

Vejen til den første medarbejder

 I 2019 var vores erhvervskonsulent Frank i dialog med virksomheden Häfele som bl.a. sælger beslag til møbelindustrien. Igennem Häfele blev kontakten skabt til en ung iværksætter fra Rødding, Patrick Furbo. Patrick drev webshoppen beslagsmanden.dk som fritidsbeskæftigelse, men var på vej til at gøre sin hobby til en levevej. I den proces manglede Patrick som det første et skrivebord hvorfra virksomheden kunne vokse. Gennem dialogen med Frank blev det i 2020 til et skrivebord i Elværket sammen med Business Skive og husets øvrige iværksættere.

I Elværket var Patrick tæt på Business Skives konsulenter, og der var således mulighed for løbende at få sparring på dagligdagens udfordringer som iværksætter. Herudover blev der også efter behov holdt møder hvor virksomhedens overordnede strategi, mål og delmål blev diskuteret og fastlagt.

”Som iværksætter er det fedt at være i et miljø hvor sparring fra erfarne erhvervskonsulenter er lige ved hånden. Det sociale liv med ”kollegaer” fra andre virksomheder er også med til at højne arbejdsglæden og give iværksætterdrømmen gejst. Jeg brugte også Business Skives konsulenter når der var brug for at tage nogle lidt større strategiske valg og sætte nye mål for min virksomhed. Frank kunne stille de rigtige spørgsmål på det rigtige tidspunkt i processen – dialogen hjalp mig bl.a. videre mod ansættelsen af min første medarbejder.” 

Business Skives konsulenter har et tæt samarbejde med Jobcenter Skives virksomhedsservice, og da Patrick var klar til at få flere varer på hylderne i webshoppen, og samtidig øge kendskabsgraden til shoppen via målrettet markedsføring, kontaktede Business Skive jobcenteret for at hjælpe Patrick med at finde hans første medarbejder. Det førte til at belslagsmanden.dk i september 2020 kunne ansætte sin første webshopmedarbejder.

”Det var helt klart en milepæl at nå til ansættelsen af min første medarbejder, og jeg har været rigtig glad for at have haft Business Skive på sidelinjen i den proces. Det gav mig en ro at vide at der stod en sparringspartner på sidelinjen når de vigtige valg skulle træffes.”

I dag er beslagsmanden.dk flyttet i egne lokaler i Rødding med en aftale om at Business Skive følger virksomheden på sidelinjen. Patrick har store ambitioner om yderlige vækst og vi glæder os til at være med på rejsen og understøtte virksomhedens videre udvikling.

Tilmeld nyhedsbrev