Ny tv-serie sætter Limfjorden på det hollandske landkort

Ny tv-serie sætter Limfjorden på det hollandske landkort

I sidste uge havde Limfjordsområdet besøg af et hollandsk tv-hold, der er i området for at optage et tv-program, der skal lokke flere hollandske turister til at holde ferie ved Limfjorden.

-Vi ser det som en unik mulighed for at få fremvist nogle af Limfjordens herligheder, så vi kan få endnu flere overnattende hollandske turister til vores område, siger Peter Graversen fra Enjoy Limfjorden.

Peter Graversen forventer, at mange hollændere vil se med, når serien med de tre hollandske kendisser, der bl.a. smager på limfjordsøsters, ruller over skærmen på den populære tv-kanal ONS.

Større satsning på det hollandske marked
Tv-optagelserne sker i samarbejde med VisitDenmarks hollandske markedskontor og de lokale turistorganisationer i Enjoy Limfjorden og er et led i en større satsning på det hollandske marked.

-Med denne tv-serie kan vi komme i kontakt med en ganske særlig målgruppe, nemlig 50+, som både er købestærke og har frihed og økonomi til at rejse. Og det er en målgruppe, som gerne vil opleve unik natur og spise lokale gode råvarer – og det er jo et område, som vi er stærke på. Og det er interessant for både familier og voksne par, der har en særlig interesse i vores natur, udtaler Peter Graversen.

Den hollandske tv-serie er blot en del af et større fremstød på det hollandske marked. Allerede tilbage i januar deltog Enjoy Limfjorden i Hollands største feriemesse i Utrecht – med hele 120.000 gæster fra hele Holland, der søgte inspiration til deres næste ferier.

-Udover at det er en unik adgang til så mange potentielle overnattende turister i vores område, som messen i Utrecht giver os, så starter messen jo altid med en fagdag for professionelle med rejseagenter, turoperatører, journalister og bloggere, og det gav os nogle nye gode relationer og samarbejder, som vi har benyttet os af, siger Peter Graversen.

Forsommeren har blandt andet budt på besøg af en hollandsk bloggerfamilie, der var forbi områdets attraktioner i alle fem kommuner i løbet af de 7 dage. Her kom der tre blogindlæg ud af besøget, som er set og delt på bloggernetværket Bijzonderplekje, som har særligt fokus på unikke ferie- og gastronomioplevelser.

Efterfølgende fik limfjordsområdet besøg af en journalist og fotograf fra National Geographic i maj, som skulle 5 dage med kajak i alle fem kommuner. Særligt fokus på artiklen skal vise Limfjordens rå side fra vandsiden i kajak.

Tre hollandske tv-stjerner på eventyr i Limfjordslandet
Og så er vi tilbage ved det hollandske tv-hold, der skal sætte Limfjorden på det hollandske landkort:  Tv-serien vises på ONS, der med hele 1,5 mio. seere om ugen er særdeles populær. Her følger man de hollandske kendisser Ernst Daniël Smid, Marco Bakker og Ron Brandsteder på deres motorcykelrejse gennem Limfjordslandet. De skal bl.a. overnatte på en yacht på Limfjorden, smage lokale delikatesser og på østerssafari, mens de mindes gamle dage.

Enjoy Limfjorden betaler for at have det hollandske produktionsselskab på optagelse Limfjordslandet, og den koordinerende indsats er foretaget i samarbejde med de lokale turistorganisationer i Holstebro, Struer, Lemvig, Mors og naturligvis Skive. Starten af optagelserne ved Limfjorden begyndte mandag den 20. august, og fortsætter i sommeren 2019.

For yderligere oplysninger:

Enjoy Limfjorden
Peter Graversen
Tlf. 2530 1057 mail: peg@struer.dk

Skiveegnens Erhvervs og Turistcenter / Visitskive
Janne Kragh Pedersen
Tlf. 2126 6167 mail: jkp@skiveet.dk

Tilmeld nyhedsbrev