Medlemmer

På denne side finder du information om hvad vi tilbyder dig som medlem af Business Skive. Klik på stjernen længere nede og bliv medlem allerede i dag.

Bliv medlem af Skiveegnens største erhvervsnetværk

Hos Business Skive tror vi på, at vi bedst sikrer vækst og udvikling i samarbejde med det lokale erhvervsliv. Som medlem af Business Skive støtter du op om det lokale fællesskab og vores arbejde med at hjælpe iværksættere i gang og etablerede virksomheder til udvikling og vækst. Vi taler medlemmernes sag og er konstant i dialog med vores medlemmer, politikere, organisationer og samarbejdspartnere. Vi involverer os for eksempel i beslutninger om infrastruktur og kommunal erhvervspolitik og yder hjælp til myndighedsindgang.

Vores ambition er at være den samlende enhed for virksomheder på Skiveegnen og vi er din indgang til viden og hjælp til dine udfordringer. Har vi ikke selv svaret, så kender vi altid nogen der kan hjælpe dig videre. Vi arbejder på at skabe gode forbindelser mellem vores virksomheder og samarbejdspartnere, da vi tror på at stærke relationer og forbindelser er med til at gøre Skiveegnen til et attraktivt område at bo og arbejde i.

Som medlem  får du en lang række fordele:


Du støtter udviklingen på Skiveegnen med et medlemskab!

Som lokal erhvervsservice fokuserer vi på at styrke lokale virksomheders udvikling og vækst.

Du bliver en del af Skiveegnens største erhvervsnetværk!
Vi har i dag cirka 400 medlemmer, som giver et stærkt tværfagligt netværk du kan gøre brug af.

Du får et talerør!
Vi er konstant i dialog med vores medlemmer, politikere, organisationer og samarbejdspartnere – og vi taler vores medlemmers sag.

Som medlem får du også:
– Tilbud om en årlig 360 graders screening, hvor vi med anerkendte værktøjer kommer rundt om hele din virksomhed, og spotter potentialer og udfordringer.
– Gratis 1:1 vejledning og sparring til vækst og udvikling af din virksomhed.
– Adgang til vores mange forskellige netværk (tilkøb til netværket kræves).
– Rabatter på vores mange kurser og arrangementer.
– Mulighed for tilkøb af iværksætterborde, netværkspladser og mentorordninger.
– Fortrinsret til lokaleleje i vores lokaler – dette gælder alene for virksomheder (ej til undervisning til konsulenter)
– Navn, adresse og link på hjemmesiden www.bskive.dk.

Netværk der virker

Erhvervsnetværk kan have forskellige sammensætninger og formål men fælles for dem er, at virksomheder kan sparre med og lære af hinanden, samtidig med at de kan finde potentielle samarbejdspartnere og kunder. Netværk skaber gode relationer og er et stærkt udgangspunkt for forretning og udvikling. Derfor støtter vi op om de lokale erhvervsnetværk og faciliterer forskellige fagnetværk.

Business Skive kan henvise til det netværk, som passer din virksomheds behov, eller vi kan være med til at opstarte et helt nyt. Vi driver selv følgende netværk som alle er et supplerende medlemstilbud:

– Netværk for produktionschefer
– Netværk for markedsføring og kommunikation
– Netværk for transport, logistik og infrastruktur

Tilmeld nyhedsbrev