Limfjorden og solide vestjyske værdier er trækplastre for nye virksomheder

Det er ikke kun kommunale erhvervsskatter og sagsbehandlingstider, der er med i overvejelserne når en virksomhed skal flytte til en anden kommune. For Brandt Gruppen, der arbejder med ledelsesudvikling, har det især været kulturen på Skiveegnen og Skibonitternes mentalitet og værdier, der gjorde at virksomheden valgte at flytte til Skive Kommune.

Brandt Gruppen ejes af Hans-Henrik Brandt og er en HR-virksomhed, der blandt andet hjælper virksomheder med afdækning af leders kompetenceprofiler. Gennem udarbejdelse af en profilanalyse og tilbagelæsning til den enkelte leder eller leders chef, får både virksomheden og den enkelte leder en ny indsigt i de mangesidige kompetencer, som skal inddrages og bringes i spil i den enkeltes og i virksomhedens drift. ”Gennem en kompetenceprofil, kan vi hjælpe ledere med at forløse deres potentialer ved at skabe et overblik over hvad de lykkes med og hvad de skal være opmærksomme på” fortæller Hans-Henrik og fortsætter ”Det er lederne i virksomhederne, store som små, der skal stå i spidsen for udviklingen, så det er vigtigt at de kender deres potentiale for udvikling” fortæller Hans-Henrik.

For Brandt Gruppen var det ikke et svært valg at flytte virksomheden fra Herning til Skive. ”Jeg elsker mentaliteten her på Skiveegnen. Folk er solidt placeret med begge ben på jorden, de vestjyske værdier er stærke og der er et stærkt samarbejde her, man ikke ser på samme måde andre steder” fortæller Hans-Henrik og fortsætter ”Jeg har også sommerhus i Skive og har sejlet kølbåd i Limfjorden de sidste 14 år, så kulturen omkring vandet trak mig i den grad også mod Skive”.

Hos Business Skive byder de velkommen med åbne arme når virksomheder vælger at flytte til kommunen. ”Udvikling er et nøgleord for os, og det kan en nytilflyttet virksomhed som Brandt Gruppen bidrage med på flere forskellige måder” fortæller Frank Petersen, erhvervskonsulent hos Business Skive og fortsætter ”Det bidrager selvfølgelig til udviklingen ved blot at øge antallet af CVR-numre i kommunen. Men hos Brandt Gruppen arbejder de særligt med at udvikle lederne og dermed frontløberne for udvikling af virksomheden og væksten, så de kan bidrage med udvikling på en helt særlig måde. Brandt Gruppen har især erfaring inden for produktion og industri, som vi har en stor andel af på Skiveegnen, så det er en gevinst for egnen at få en virksomhed hertil som denne.”

Brandt Gruppen håber at kunne bidrage med at udvikle på den fantastiske kultur, der allerede eksisterer på Skiveegnen. ”Pointen er at vi kommer med noget viden man ikke havde før og får en større styrkebevidsthed, men også en bevidsthed om faldgruber og skyggesider af sine personlighedstræk i en arbejdsmæssig kontekst.” fortæller Hans-Henrik og fortsætter ”Selvom vi har stor erfaring inden for produktion og industri, er vi klar til at tage hånd om alle typer virksomheder – store som små. Jeg håber at Skiveegnens virksomheder vil tage godt imod os og blive klogere på hvordan vi kan hjælpe på www.brandtgruppen.dk, eller på Facebook BrandtGruppen-HR. Ring eller skriv til os, og jeg kommer gerne forbi til en kop kaffe”, udtaler Hans-Henrik Brandt til slut.

Tilmeld nyhedsbrev