Iværksætter

Er du iværksætter eller drømmer du om at blive iværksætter, så tag et kig på denne side. Her finder du information om hvad vi hos Business Skive kan gøre for dig som iværksætter i Skive kommune.

Vi hjælper med at kickstarte din virksomhed

At starte sin egen virksomhed er et stort spring for mange. Vi er klar over at det kan være svært at overskue nye ord og informationer, som pludselig er en stor del af sin nye hverdag. Derfor står vi klar til at hjælpe dig igennem hvad end opstartsfasen kan medføre – både stort og småt!
Vi tilbyder gratis og uvildig vejledning og sparring, der kan hjælpe dig gennem hele processen, lige fra vejledning til idégenerering og sparring omkring forretningskoncept til økonomistyring og din første medarbejd er. Hos Business Skive ved vi ikke alting selv, men med et stærkt netværk og en lang række samarbejdspartnere, kan vi finde de nødvendige kompetencer, der skal til for at hjælpe dig.

Er du i fuld gang, eller går du med overvejelser om at starte din egen virksomhed? Eller ønsker du bare sparring på en god idé? Så book et møde med en af vores erhvervskonsulenter – du behøver ikke være medlem for at benytte dig af vores gratis vejledning og sparring.

Hos Business Skive åbner vi hver onsdag dørene for Skiveegnens legeplads for iværksættere. CreationCLUB er klubben for dig, som går rundt med en god idé du godt kunne tænke dig at teste af. Eller måske er der noget du synes, der er ekstra spændende, som du gerne vil fordybe dig i eller lære mere om.

I 2020 åbner Business Skive dørene for Skives helt nye iværksætter- og innovationsmiljø. Projektet løber fra 2020 – 2022 og har til formål at sætte grundstenene for et forhåbentligt fast koncept. Læs mere og følg med i rejsen mod et etableret og selvstændigt iværksætter- og innovationsmiljø i Skive.

Som iværksætter kan du blandt andet få hjælp til

– Udformning af forretningsplan
– Gennemgang af forretningsplan
– Sparring og vejledning inden for væksthjulets 20 punkter
– Udarbejdelse af handlingsplan
– Kontakt med relevante samarbejdspartnere 
– Overblik over forskellige finansieringsmuligheder

 

Som iværksætter kan det være svært at få overblikket over hvem man skal tale med for at komme skridtet videre – her hjælper vi gerne!  Med Skives største erhvervsnetværk på cirka 400 medlemmer åbner vi dørene til en lang række kompetencer, samarbejdspartnere og kunder.

Hos Business Skive faciliterer vi også forskellige faglige netværk, der kan hjælpe dig og din virksomhed i jeres faglige udvikling.
• Netværk for markedsføring og kommunikation
• Netværk for produktionschefer
• Netværk for transport, logistik og infrastruktur

Står du med et ønske til et nyt fagnetværk vil vi gerne høre fra dig – måske er der flere der står med det samme behov som dig.

Spændende fortællinger fra lokale virksomheder

Netværk skaber udvikling

Deltagelsen i projektet har bl.a. resulteret i et gavesamarbejde med en anden lokal virksomhed som også deltog i projektet. Sammen vil de gerne være med til at vise, at faggrupper på tværs kan få meget glæde af hinanden. […]

In 2018, Business Skive launched the project ‘One Skive more of the cake’. The purpose of the project was to support existing experience economy companies with the development of competence within business development and value chain collaboration. [….]

Tilmeld nyhedsbrev