Business Skive

På denne side kan du blive klogere på hvem Business Skive er. Lær folkene bag Business Skive bedre at kende, se hvem vores bestyrelse er, bliv klogere på hvem vi samarbejder med og hvad vores ambition er.

Business Skives ambitioner

Hos Business Skive er vores største formål at understøtte vækst og udvikling i hele Skive kommune. Vi har høje ambitioner og ser mulighederne frem for begrænsningerne når vi møder udfordringer.

Vores ambition er at være den samlende enhed for udvikling i hele Skive kommune og være det sted, som virksomhederne søger til som det første for hjælp og sparring.

Vi vil opnå denne ambition ved at løse opgaver via samarbejder og forbindelser. Derudover vil vi levere kvalitet og værdiskabelse i de løsninger vi er med inde over. Slutteligt vil vi skabe spændende og aktuelle projekter og arrangementer, der skaber værdi for virksomheder i Skive kommune.

Vi er din lokale erhvervsservice
Hos Business Skive møder du fagligt stærke konsulenter, der kan bidrage med sparring og vejledning. Vi ved, at ingen virksomhed er ens, og derfor laver vi individuel vejledning, der tager udgangspunkt i din virksomheds behov og muligheder. Giv os en udfordring, så finder vi hjælp til at løse den! Der findes en mangfoldighed af tilbud om rådgivning, medfinansiering, tilskud og meget mere. Hos Business Skive er vi din indgang til udvikling og vækst af din virksomhed.

Bliv medlem
Som medlem af Business Skive får du en lang række fordele:

Du støtter udviklingen på Skiveegnen med et medlemskab! Som lokal erhvervsservice fokuserer vi på at styrke lokale virksomheders udvikling og vækst.

Du bliver en del af Skiveegnens største erhvervsnetværk! Vi har i dag cirka 400 medlemmer, som giver et stærkt tværfagligt netværk du kan gøre brug af.

Du får et talerør! Vi er konstant i dialog med vores medlemmer, politikere, organisationer og samarbejdspartnere – og vi taler vores medlemmers sag.

Som medlem får du også:
– Tilbud om en årlig 360 graders screening, hvor vi med anerkendte værktøjer kommer rundt om hele din virksomhed, og spotter potentialer og udfordringer.
– Uvildig 1:1 vejledning og sparring til vækst og udvikling af din virksomhed.
– Adgang til vores mange forskellige netværk (tilkøb til netværket kræves).
– Rabatter på vores mange kurser og arrangementer.
– Mulighed for tilkøb af iværksætterborde, netværkspladser og mentorordninger.
– Fortrinsret til lokaleleje i vores lokaler.
– Navn og adresse på hjemmesiden www.bskive.dk.

Tilmeld nyhedsbrev