Badeanstalten er altid tilgængelig hos Breum Blomster

Badeanstalten er altid tilgængelig hos Breum Blomster

Hos Breum Blomster, der ligger i Breum nord for Skive, gør man meget for at adskille sig fra andre blomsterforhandlere. En af de seneste nyheder er Badeanstalten, som er en produktserie i forkælelsesafdelingen og baseret på danske naturprodukter.     

– Vi har meget fokus på genbrug i vores daglige arbejde. Derfor passer Badeanstaltens produktserie perfekt i vores udvalg, forklarer indehaver Jannie Pedersen.

Hun fortæller, at produkterne i Badeanstalten er danske og desuden fri for parabener og baseret på naturlige produkter. Serien består blandt andet af sæber, hudplejeprodukter og cremer.

Gitte Jespersen, som arbejder hos Breum Blomster supplerer, at butikken i øjeblikket oplever, at folk ser meget positivt på fremtiden og har fået større lyst til at bruge penge nu, hvor finanskrisen efterhånden er overstået. Hun fortæller videre, at Breum Blomster blandt andet mærker den positive forandring på, at stadig flere bestiller meget store buketter til mange forskellige lejligheder.

Et andet tydeligt tegn på fremgang er i butikken selv, hvor man i dag er 3 ansatte plus indehaveren, mens man for 2 år siden var indehaveren og godt og vel en ansat.  Foruden Jannie Pedersen og Gitte Jespersen, er også Jane Rasmussen og Tina Johansen ansatte i butikken.

– Vi har godt gang i forretningen takket være en fin opbakning fra byen og oplandet. Men det stiller også store krav til os om hele tiden at være up-to-date indenfor vores håndværk, så vi kan yde kunderne en kvalitet og service, der er helt i top, afslutter Jannie Pedersen.

 

Yderligere info:
Website: http://www.breumblomster.dk/index.php?page=1
Facebook: https://www.facebook.com/breumblomster/

Kontakt
Jannie Pedersen på tlf. 9757 6162

Foto:
Jane (th.) og Gitte foran Badeanstalten hos Breum Blomster

Tilmeld nyhedsbrev