11 nye gazeller på Skiveegnen

11 nye gazeller på Skiveegnen

Dagbladet Børsen har kåret 15 gazellevirksomheder i Skive kommune hvoraf 11 er nye på listen. De tilhører dermed en gruppe af danske fremadstormende virksomheder som møder de hårde krav og dermed kan kalde sig gazellevirksomhed.

-Det er positivt at vores lokale gazeller kommer fra så mange forskellige brancher – det er jo en udtryk for at det går godt for det lokale erhvervsliv, udtaler Lars Fjalland, direktør for Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter.

Dagbladet Børsen har siden 1995 kåret de danske virksomheder som over en 4-års periode hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen.

– Det er utrolig flot at det i år er lykkes 15 lokale virksomheder at komme med på gazelle-listen, siger borgmester Peder Christian Kirkegaard.
– At fordoble sin omsætning over fire år er dybt imponerende og kalder på stor respekt. Der skal lyde et stort til lykke til de nye gazeller og selvfølgelig også til gengangerne på listen – de er med til at skabe arbejdspladser og udvikling og dermed gøre Skive til en endnu mere attraktiv kommune.

Gengangerne på lister tæller bl.a. Skive Anlæg og Entreprenør, Fooddes, Wimex, og Stouby transport.

De nye gazeller i år er:
Rito ApS
TKT Electronics ApS
Skive Minibusser og Taxi ApS
Vejby El og VVS A/S
Wood House Denmark A/S-
Thomas Andersen A/S
Pedersborg Vin ApS
Skive Anlæg og Entreprenør
A-Consult Agro A/S
HF Smede- og Maskinværksted A/S
DV Laser.Cut ApS
NIC Denmark ApS

Kontakt

Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter
Direktør Lars Fjalland
Tlf. dir. +4540106674/ laf@skiveet.dk

Tilmeld nyhedsbrev